Egy blog apaságról, változásról, gyerekkori álmokról, hétköznapi örömökről és küzdelmekről

2016. szeptember 29. 14:27 - Halmos Gábor

Egy (nem) átlagos reggel

EGY (NEM) ÁTLAGOS REGGEL...

Még mindig meglep néha, hogy egy átlagos reggel milyen intenzív tud lenni tele bizarr fordulatokkal...

Mondom, „átlagos” hétköznap reggel! Igaz 3 gyermekkel... :-)

5.59 Fel se tűnik, hogy már ketten is kószálnak az előszobában az ágyuk es a WC között. Halottnak tettetem magam, hátha visszaalszanak, de ez kizárt!!!

6.02 suttogva leinvitalom a két ébren levőt, hogy legalább a többiek had aludjanak! Ordításnak tűnő suttogással követelik, hogy azonnal keressek meg valamit, addig nem mennek egy tapodtat se... Nem keresem, de a „suttogásra” már a harmadik is felébredt hálistennek...

6.06 Közelharc a 8 négyzetméteres kanapé jobb-also-fali legkisebb sarkában, hogy pontosan ki hova kuckózzon be. Rövid közelharc, pár rúgás és csípés után elnyugodnak és már csak a pokrócot rángatják le egymásról...

6.15 Mégis inkább felmennek játszani lábujjhegyen, ami hangzavarra már anya is egyből felébred.

6.18 Heves csitítás, mert a szomszéd szomszédja sem tud így tovább aludni…

6.20 Rövid, 10 perces vita arról, hogy milyen hülye vagyok, hogy a játékokat el kell pakolni, mert hát miért is lenne fontosabb a takarítás, mint a tegnap műgonddal összeépített farm szőnyegen hagyása...

6.30 Valami döglött bogarat fuvarozok még félálomban a gyerekszobából a WCbe, ahol egy le nem húzott barna termes okoz újabb meglepetést. Na, ettől valahogy felébredek!

6.32 Épp jókor érek le, hogy még lássam a 2 dl kakaó utolsó közös tartózkodási pillanatát a bögrében… mert ezután megkezdik útjukat az abroszon, széken át a padlóra, ahol alig 2-3 négyzetméteren békésen szétterülnek.

6.34 A kakaó takarítás alig sokkal nehezebb 3 lelkes és segítőkész gyermekkel, mint nélkülük! De sebaj, a pizsik úgyis mentek volna a szennyesbe (3 nap múlva).

 -------------------------------------------------------

Még 7 óra sincs, de már egy fél napnyi eseményt éltünk át! :)

De jó, hamarosan mehetek dolgozni, ahol nyugisabb és kiszámíthatóbb minden! :-)

 

20150702gasztromuveszet-instagram-food-porn2.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apamegintjofejlesz.blog.hu/api/trackback/id/tr311752073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Egy blog apaságról, változásról, gyerekkori álmokról, hétköznapi örömökről és küzdelmekről
süti beállítások módosítása